page_banner

warta

Kumaha carana ngagem handapeun kutang handap?

Jaket hampang anu anjeun hoyong pake teuing ipis, tapi masalahna nyaéta jaket usum tiris anu nyaman anu anjeun anggo karasaeun teuing haneut sareng ageung.

Naonhandap kutang?Nya, ieu mangrupikeun lapisan tambahan anu fungsional, anjeun tiasa ningkatkeun atanapi ngirangan hiji anu dipikahoyong;Éta cocog pisan pikeun waktos anu ngerakeun antara musim, sabab cuaca henteu terang naon anu dilakukeunana.Rompi ka handap ogé cukup kompak pikeun ngagulung dina kantong, anu hartosna éta mangrupikeun baju perjalanan anu idéal.

PufferCoat1

Masalahna nyaéta baju serbaguna sapertos kitu nyangking seueur pilihan gaya anu béda.Upami anjeun hoyong terang kumaha kedahna kutang ka handap, atanapi anjeun nimbang-nimbang naon anu bakal ngagem kutang, tong hariwang, pikeun rompi turun karesep urang, mangga teraskeun maca.

NAON MANGKEUN UNDER ROSÉ

Di handapeunhandap kutang, Anjeun tiasa ngagem sababaraha lapisan deui sakumaha rék.Gumantung kana kasempetan, Anjeun bisa milih hiji kutang handap kalawan Polo, kaos, baju haneut atawa long-sleeved luhur.Kusabab versatility na, anjeun tiasa ngagem ampir nanaon handapeun kutang handap.Dina iklim tiis, fleece atanapi hoodies baju mangrupakeun pilihan wijaksana dina kutang, sarta lamun hayang tetep lightweight, Anjeun bisa milih katun atawa linen.

handap-kutang-awéwé

Pikeun awéwé: gaya GILET kasual

Pikeun kasual awéwéhandap kutang, Anjeun tiasa make handap kutang jeung sweatshirts belang.Rompi bulu bulu kalayan tiung henteu ngan ukur ngajadikeun anjeun betah, tapi ogé nambihan méwah kana desain anu sederhana.

Upami anjeun badé jalan-jalan di taman atanapi ngan ukur angkat ka toko, maka kutang handap anjeun tiasa cocog sareng sapasang sapatu bakal saé pisan.

kutang handap awéwé

OUTFIT PUFFER FORMAL awéwé

Upami anjeun hoyong kutang anu langkung formal, anjeun tiasa nyobian cocog sareng pullover beuheung buleud klasik di luar kaos katun anu nyegerkeun.

 

OUTFIT PUFFER kasual lalaki

Pikeun kasual lalaki, aranjeunna tiasa ngagem kutang katun lalaki modis sareng baju haneut beuheung buleud klasik.Upami anjeun hoyong kasual, anjeun tiasa nganggo kaos dina kutang handap.Baju haneut beuheung buleud tiasa masihan anjeun kahaneutan anu cukup pikeun nolak tiis parah usum gugur sareng usum tiris, sareng aya kalenturan anu cukup pikeun nungkulan atanapi hiking.

Pilih kaos sareng percetakan warna anu pikaresepeun, anu bakal cocog sareng warna padet baju haneut - ieu katingalina cocog pikeun festival kantor atanapi pésta festive sareng réréncangan.

Kalayan sapasang sapatu, anjeun gaduh baju, anu henteu ngan ukur ngajantenkeun anjeun nyaman, tapi ogé sirik sadayana dina bar lokal.

rompi dowo

OUTFIT PUFFER FORMAL lalaki

Rompi handap tiasa gampang dicocogkeun sareng baju kerja.Upami anjeun hoyong tetep haneut sareng henteu ngirangan pakéan formal dina jalan nuju damel, teras nganggo kutang handap sareng kaos Oxford atanapi kaos langsing modern.Kalawan sababaraha asesoris fashion lalaki, kayaning sarung rajutan monochrome, pastikeun Anjeun bisa tetep haneut dina pasuliwer coldest.

handap-kutang3

 

 


waktos pos: Mar-28-2023