page_banner

warta

Kumaha cocog kutang handap?

Rompi handapkeur loba mitra teu produk tunggal pisan mangpaat, saleresna, handap kutang alatan desain sleeveless, dina nyanghareupan cuaca hawa low kudu nengetan hébat kana kombinasi, sarta hawa anu luhur jeung teu dipaké, ieu produk tunggal sahingga bisa hirup kalawan pisan serbaguna. geus ninggalkeun masalah kolokasi, jadi jalma anu bisa maké éta ogé boga kaahlian kolokasi tangtu.

Nya kitu, dina hal estetika rarasaan bentukna, handap kutang teu teuing pangakuan, jadi penampilan na relatif low.

Sanajan kitu, dina fashion, aya kénéh loba fashionistas anu ngagunakeun kutang handap pikeun nyieun penampilan caang.Malah dina nyanghareupan sababaraha barang anu teu populer, aranjeunna tiasa ngajantenkeun penampilanna langkung pikaresepeun ku cara cocog sareng ati-ati.

handap kutang

Kumaha cocog on ahandap kutang?

Kanyataanna, kutang handap ogé bisa maénkeun pikeun kaunggulan na.Éta tiasa dianggo pikeun cocog atanapi ngagem di luar dumasar kana parobihan cuaca.Rasa lapisan modeling bakal pohara alus, nu ogé mangrupa fitur utama kutang handap.

Collocation warna sarua, nengetan rasa sakabéh modeling

Dina skéma warna anu sami, hideung mangrupikeun warna anu pangsaéna pikeun dikontrol, ku kituna anjeun tiasa ékspérimén anu wani.Tapi urang kedah nengetan monotony tina modeling.Dina waktos ieu, ditambah kutang handap, modeling sigana boga rasa hirarki ngaliwatan ngolah bahan tunggal jeung tumpang tindihna.

Hideung jaket handap kalawan lapisan dumasar, dua produk tunggal ieu dua jadi hiji, Sigana sakabehna, tapi kontras bahan sarta ngaronjatkeun kaéndahan bentuk.

womens-handap-vest6.webp

Malah lamun pilihan collocation kontras warna, warna kutang jeung nada sakabéh kudu ngagabung, desain stitching héjo militér handap kutang jeung nada héjo, teu ukur bentukna seragam, tapi ogé euyeub tur layered, gampang mun teu ngagem kaluar trend.

Light-Down-Vest.webp

 

Dina grup ieu gaya olahraga outdoor, kalawan kutang handap trendi, fashion sakabéh geuwat ningkat sababaraha titik.Modeling henteu ngan pisan harmonis dina gaya, tapi ogé ngaliwatan processing warna misalna, jadi leuwih euyeub tur awét.

https://www.aikadowncoat.com/

 

Nya kitu, kombinasi warna tatanggana ogé lengkep pisan.Sanaos rompi abu abu ieu nyalira henteu luar biasa, tapi ngalangkungan kombinasi nada sadayana, bentukna janten langkung hipu, gaya kasual sapertos kitu cocog pisan pikeun komuter sapopoé.

 

2. Cara numpuk ngajadikeun tampilan leuwih euyeub

 

Dina collocation usum tiis, stacking mangrupakeun cara nu sae pikeun ngagem, sarta handap collocation kutang basajan pisan, euweuh urusan naon jaket, ciri modeling stacking pisan nonjol.

1. Panjang jero pondok luar” kolokasi

Dina pondok handap kutang jeung jas panjang, lajeng ciri tina "jero panjang luar pondok" jelas pisan, ku kituna perlakuan collocation ngajadikeun rasa modeling lapisan.

2. Ieu praktis kalawan trend hoodie

Dina bentukhandap kutang, Ditambah hoodies bakal muncul leuwih trend ngurangan umur, sarta kombinasi ieu ogé gampang pikeun ngadalikeun, tanpa butuh awak punjul ogé bisa ditarik kaluar.

Lamun hayang nyieun bentuk leuwih fashionable sarta robah-robah, mangka anjeun bisa ngamangpaatkeun pinuh ku ciri calana, ngaliwatan kombinasi gaya béda, ku kituna bentuk nyieun pesona diversified.

lalaki kutang handap

Awak luhur handap kutang jeung hoodie milih hideung jeung bodas, mangka warna calana jeung pilihan gaya bakal ngarobah pangaruh sakabéh, jeung calana khaki basajan, modeling mucunghul atmosfir fashionable, nada sakabéh Sigana pisan nyaman.

 handap kutang pikeun lalaki

Kalawan sakabeh awak sportswear leuwih vitalitas, collocation misalna hiji pisan cocog pikeun luang sapopoé, fashionable tur ulah nyokot jalma, salami kadali nada sakabéh, modeling umumna moal step on guludug.Ku kituna nurutkeun gagasan collocation ieu mun teu ngagem handap kutang, teu ngan bisa meunang leupas tina rasa earthen, tapi ogé bisa jadi lalaki fashionable dina detik.


waktos pos: Mar-27-2023