page_banner

warta

Skiwear sareng jaket handap, mana anu langkung haneut?

 

jaket awéwé

The kahaneutan tina skiwear najaket handaputamana gumantung kana keusikan, bahan penampilan, ngeusian gram jeung tingkat mengembang pakéan.Bahan insulasi internal anu dianggo dina skiwear umumna katun kerung atanapi katun DuPont, anu gaduh kamampuan insulasi termal anu saé;jaket handap utamana padded bebek handap, soang handap atawakapas handap, jeung bebek olahan handap boga kahaneutan kuat.Ku alatan éta, sacara umum, baju ski henteu haneut sapertos jaket handap.jeung ski mangrupa latihan anu bakal boga loba sweating.Sacara umum, baju ski bakal didamel langkung ipis sareng langkung ambekan.Desain na pikeun nyegah mroe sweating, sarta rarancang jaket handap pikeun tetep haneut.

 

Tapi dina ski, pangaruh kahaneutan tina skiwear leuwih hade tinimbang jaket handap sabab jaket handap nyerep Uap.Sakali salju katutupan ku salju, partikel salju bakal ngalembereh, asupkeun baju, sarta baseuh ngeusian jaket handap.Thejaket handapteu ngan haneut, tapi ogé baseuh, nyieun skiers ngarasa colder dina és jeung salju, jadi lawon jaket handap bisa jadi pangalusna pikeun milih lawon waterproof sabisa.


waktos pos: Mar-29-2023